maandag 9 juni 2014

Maak het zelf: aanpasbare labels

Ik hou van mooie labels, uren kan ik er mee bezig zijn om ze te maken. Zalig vind ik dat, alles mooi georganiseerd. Alles voorzien van een schoon labeltje. 

Er is echter een klein detail, ik hou niet van opruimen. En ik ben er ook niet goed in. Bovenaan mijn verlanglijstje staat een flinke dosis organisatietalent, als iemand weet waar ik dat kan vinden ...

De quote "creativity is messy, I am very creative" is er echt eentje op mijn lijf geschreven.
Wie wel gezegend is met een ongeloofelijk organisatietalent is Sofie. Het viel me al op toen ik haar voorbereidingen zag voor het weekend. Toen ik haar hielp met de auto uit te laden viel mijn mond bijna open. Alles zo schoon georganiseerd, daar kan ik nog wat van leren.
Sofie sprak me vorige week aan, over de labels op mijn ladenkast. Of ze die mocht gebruiken voor haar nieuwe kastorganisatie. Gelukkig had ik ze nog op mijn pc staan.

Misschien kan ik er nog iemand mee blij maken. Daarom deel ik ze maar meteen online.

Aanpasbare labels, gratis download


Je kan dus de aanpasbare labels downloaden en afdrukken. Ik maakte één pdf bestand met alle labels er in en verschillende wordbestanden per kleur. 
In de wordbestanden kan je de tekst makkelijk aanpassen. De PDF kan je gebruiken als je je tekst er met de hand wil op schrijven.

De labels zelf kan je afdrukken op etiket papier of op gewoon papier. Ik gebruikte voor mijn ladenkast zelfklevende hoesjes voor visitekaartjes, makkelijk als je je labels achteraf nog eens wil wissselen.

Gebruilk de labels zo veel je wil, maar niet commercieel. Als je er iets over blogt is een linkje altijd leuk. En omdat ik zot ben van mooi georganiseerde kasten, is een foto ook altijd welkom!

Veel plezier ermee!

Download hier je labels.Deze keer had ik echt geen zin om kleuren te kiezen. Dus maakte ik 6 versies. Welke is jouw favoriet?27 opmerkingen:

 1. Amaai, zo mooi! Die gaan ooit wel eens van pas komen...eerst ordelijk worden, vrees ik...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super bedankt! De gele en oranje absoluut topfavorieten hier :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben 'Miss Niet-Georganiseerd'. Wie weet helpt een labelsysteem mij wel? Toch maar eens proberen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh man, je weet niet wat voor een plezier je me hiermee doet!!! Ik bèn dus aan het organiseren (of poging tot in ieder geval) as we speak hè (heb er net een stukje over geblogd ;-)) en ik probeer ook alles in dozen en bakken enzo te doen en wou er gewoon Dymodingskes op plakken, maar dit is veel leuker!! Geweldig! Superbedankt Lieve!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super dat je dit met ons wilt delen!! Nu nog uitzoeken hoe ik dit uit mijn printer kan doen rollen en ik ben vertrokken! Joehoe, net nu mijn inbouwkasten in de berging deze maand op komst zijn :-)
  Je bent een schat!!
  En bedankt met de complimenten over mijn organiseren. Soms is het een gave, soms gaat het wat te ver ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je wat te ver wil gaan, altijd welkom hoor ;)

   Verwijderen
  2. Hier ook Sofie!! ;-)))

   "Soms is iemand slordig, maar je kunt ook wat te ver gaan." Dat past helaas helemaal bij mij.....

   Verwijderen
 6. Oh ja en -uiteraard- is de oranje/bruine mijn favoriet!! Past ook perfect in mijn net-georganiseerde badkamer, waar allemaal oranje accenten (handdoeken, zeeppompje etc) in zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. OMG!!!!!!
  Super! ... ik ben ook 'very creative' ...lol!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh , jammer genoeg hier ook zo´n type dat niet goed kan organiseren/opruimen ... en daar toch vaak naar verlangt omdat ik dan pas echt tot rust kom . Erg eigenlijk .
  Hele leuke labels , dus moet ik me er toch nog eens aan wagen ;-)
  De gele zijn mijn favoriet , lekker vrolijk !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super mooi! Merci om deze te delen! Ga ik zeker gebruiken! Een favoriet kiezen is onmogelijk dus de kans is groot dat ik zowat alle kleurtjes zal afdrukken! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ze zijn allemaal even mooi bedankt om te delen ze zullen hier ook wel gebruikt worden

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dank u wel om deze mooie labels met ons te delen. Nu nog alles organiseren... hopelijk gaat dit met deze labels een beetje vlotter :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hier zat alles mooi in kasten, tot het verbouwen begon, mijn naaimateriaal ligt nu over het hele huis verdeeld...Binnenkort een nieuwe kast, dan komen jouw labels misschien wel van pas! Alvast bedankt dat je ze met ons wilt delen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie labels, dank voor het delen. Ik zal het gaan pinnen maar zal alles eerst eens even moeten opruimen. Laat je het weten als je dat organisatietalent vindt, want hier kan ik er ook wat van gebruiken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Tof dat je deze mooie labels deelt met ons.Ga ze zo meteen eens uitproberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heel netjes, word ik zo blij van! Ik ben heel goed in organiseren, maar helaas ben ik vervolgens ook heel goed in chaos maken :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hoi, bedankt voor de mooie labels!
  Waar vond je die zelfklevende hoesjes?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kocht ze online, maar kan niet meer zeggen waar. HEt type dat op de doos staat is POCKETFIX® 57 X 90 MM

   Verwijderen
 17. oooh, zo mooi!! Dankjewel om ze te delen!! Ik ga ze meteen pinnen! Ik vind de gele en de paarse precies het mooist, zo op het eerste zicht :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Heel leuk. Dank je wel! Mijn favoriet is groen/blauw.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik vind ze prachtig! Vooral de gele! Maar ik zie wel niet goed hoe ik ze moet downloaden. Alleen als jpg file kan ik ze downloaden. Niet in word of pdf... :-(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het linkje zat een beetje verstopt. Ik heb nu een duidelijkere link gemaakt.

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...