maandag 3 juni 2013

Ik ging naar de bakker en bracht mee ...Eigenlijk ben ik geen kringloop mens. Hoewel ik kan genieten van anderen hun kringloopvonsten, bij mijn weinige bezoekjes aan een kringloopwinkel loop ik toch steeds verloren. Misschien ben ik niet zo een schattenzoeker.

Maar deze morgen toen ik met de kids naar de bakker wandelde zag ik dit bureautje met stoeltje op straat staan. GRATIS MEE TE NEMEN
Ik twijfelde even, maar toen ik er weer voorbij moest en even keek, wist ik het. Dit is een super bureautje  voor onze Nand.


Het is eigenlijk in hele goede staat en heeft ook nog pootjes. Maar deze hoogte is momenteel perfect.
De oorspronkelijke eigenaar was zelfs zo lief het mee naar ons huisje te brengen en was blij dat zijn oude bureautje een nieuw leven krijgt.


Er is er eentje heel gelukkig!


Alleen twijfel ik nog, ik wou het schilderen maar als ik de foto's zie vind ik het zo best nog wel mooi. Wat denken jullie?


11 opmerkingen:

 1. Wat een leuke vondst! Het ziet er goed uit! Ik haal ook nogal snel de verfborstel boven, maar hier zou ik het ook niet meteen weten. Misschien het donkere deel schilderen in een leuk kleurtje of kleeffolie met een tof motiefje erover? Of gewoon zo laten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw....prachtig!
  Ik vind het zo al geweldig mooi......
  Maar....ik zou toch het oorspronkelijke stoeltje gebruiken hoor, das vele mooier dan uw plastic tuinstoeltje.
  Dus....poten eronder en eventueel een opstapje maken voor Nand!
  :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tuinstoeltje was zowiso een tijdelijk oplossing. Want om de poten er aan te zetten heb ik nog een handje extra nodig en dat was niet beschikbaar. Maar de poten zijn ook heel mooi dus die komen er zeker nog onder.

   Verwijderen
 3. Prachtig! Ik zou het niet schilderen hoor, houden zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. lekker retro, zo is het al heel mooi, maar misschien kan het wel een touch van dit of dat gebruiken om nog beter in je interieur te passen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De handvaten zijn een beetje verroest, misscjien dat ik enkel die even aanpak. Maar de rest zal in eerste instantie zo blijven, want ik heb nog wat te veel projectjes liggen.

   Verwijderen
 5. Prachtig bureautje! Ik vind het zo wel mooi! Maar natuurlijk moet je dat zelf weten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zou voor andere kleurtjes gaan, aanpassen volgens de kamer waar de vonst komt te staan. Ik heb thuis okk enkele vonsten staan en met een likje verf, super gewoon!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een geluk dat ik niet voor u naar de bakker was :-)
  Ik zou het momenteel zo laten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga hier dan ook niet vertellen welke bakker dat was, wie weet kom ik nog eens iets tegen ;)

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...