dinsdag 18 juni 2013

Afsluiter Arends verjaardagsweek: uitslag give away

Het laatste berichtje van onze Arend zijn verjaardagsweek. Tijd voor de uistlag van de giveaway. En ik kon dan natuurlijk niet anders dan het feestvarkentje zelf de winaar te laten kiezen:
Nummerke 18, als ik goed geteld heb is dat:

Wauw! Super gedaan! Mijn zoontje is ook 1 jaar geworden en zou zo'n knikkerzakje super vinden voor zijn springballen. Zijn naam is Lenn.

Dus Skunkamamsie, mail je gegevens maar door. Lenn heeft binnenkort een zakje voor zijn springballen!

En omdat ik het niet kan laten en nog een extra zakje over had liet ik Arend nog een nummerke nemen. Grappig genoeg kiest hij nummer 3. Dat is een van de eerste woordjes die hij zegt. Regelmatig doe ik al spelend alsof ik hem laat vallen en tel dan tot drie. Na twee stop ik altijd even om de spanning op te bouwen en vandaag riep hij zelf enthousiast "die".

Dat was iets makkelijker te tellen:

Ik zou dit voor de zoon van een vriendin wel willen winnen! Ik zoek al een tijdje iets om te geven en denk dat hij dit wel leuk zou vinden!

Kelly Jade, stuur me ook even de naam van de zoon van je vriendin en misschien ook de leeftijd (kwestie van de inhoud wat aan te passen)

Dan wil ik ten slotte de verjaardags week afsluiten met een oprechte bedankt voor de leuke reacties en de vele bezoekers. En ik kan dat niet beter doen dan met onderstaande foto:

voor de foto: dankjewel Kris ' Djoek' Vandecruys
8 opmerkingen:

  1. Joepie! Superfijn om zo aan mijn poetsdag te beginnen! Bedankt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wou je vorige week al bedanken, maar het is er nog niet van gekomen... Bij deze: het knikkerzakje is heel goed aangekomen en ook de kleine verrassingetjes binnenin waren superleuk om te krijgen! Nogmaals bedankt!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...