donderdag 13 juni 2013

Arends verjaardagsweek: zijn eigen stofkes

De geboorte van ons tweede hummeltje vond ik een goede reden om eens een zelfontworpen stofje te laten maken. Met de arend die ook op het geboorte kaartje en de doopsuiker stonden, ontwierp ik een aantal motiefjes.
Ik bestelde eerst 5 staaltjes. Spannend is dat, maar zo leuk als ge uw eigen ontwerpjes op stof vast hebt. En omdat ik moeilijk kon kiezen, bestelde ik vier verschillende stofjes.
De prijs van zo'n stofjes vallen vrij goed mee, ik denk dat ik voor de 4 stofjes (elk een yard) met verzendingskosten bij een 65 euro betaalde, dus een 16,25€ per yard.
Het bestellen van die stofjes doe ik bij Spoonflower. Een supper firma met een heel fijne bedrijfspolicy. Zo staan ze er op dat op elke bestelling de persoon die het inpakt zijn naam erop schrijft met ook steeds een klein bedankje.
Het leuke is ook dat ze een volledige community hebben opgebouwd rond ontwerpers. Er is elke week een ontwerp wedstrijd met een wisselend thema waar iedereen aan mee kan doen. En je kan je stofontwerpen ook publiek maken, zodat iedereen ze kan kopen. Als ontwerper krijg je dan een percentage van het aankoopbedrag.

Je kan gerust eens een kijkje gaan nemen in mijn spoonflowershop.
Hij is nog klein maar zal wel groeien, want ik wil in de toekomst toch regematiger stofjes ontwerpen.

Morgen laat ik zien wat ik met die stofjes heb gemaakt.

9 opmerkingen:

 1. Oh! Ik wist zelfs niet dat je stofjes kon ontwerpen! Zo zalig. Ik ga direct ne keer piepen bij spoonflower... Nogmaals merci voor de zeverslab! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Spoonflower is leuk he, mooie stofjes heb je ontworpen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Verdikke... - ga niet kijken bij spoonflower, ik herhaal: ga niet - te laat ;). Als je zelf een ontwerpje aanlevert, duurt het lang voor het gedrukt is? Ik hoorde iets van een week of acht, wat zijn jouw ervaringen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eigenlijk valt het goed mee. Voor de staaltjes heb ik denk ik een twee weken moeten wachten. En de stof was er ook vrij snel, ik denk ook na twee weken, het kunnen er ook 3 geweest zijn.

   Verwijderen
 4. Niet goed voor mensen die verslaafd zijn aan stof kopen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt echt hele mooie stoffen ontworpen. I'm lovin it!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...