vrijdag 29 november 2013

Een koala, een giraf en een brandweerman ...

Nog een voordeel van een IT-er in huis te hebben is dat hij regelmatig thuis komt van een conventie met reclame t-shirts. Ik "recykleerde" er enkele in een t-shirt met lange raglan mouwen (een patroontje uit een oude Ottobre).

Geflockte t-shirts koala en giraf

Toen ik Nand vroeg, wat zal mama op je t-shirt strijken kreeg ik vrijwel meteen het antwoord: Een koala, een giraf en een brandweerman. De koala en giraf (zo ene met zijn hoofd een beetje naar beneden he) werden gekozen en goedgekeurd.De brandweerman wordt voorlopig even "vergeten". Brandweermannen genoeg in zijn wereldje, want hij is grote fan van brandweerman Sam (hoewel hij maar eens af en toe naar een youtube versie mag kijken, blijft dat enorm hangen). Momenteel krijg ik, wanneer ik wij hem aanspreek met Nand, steevast het antwoord: "nee Nellie het is Sam". Ook zijn broertje wordt consequent Tom genoemd, en papa, commandant Staal.
Dus de brandweer input een beetje verminderen zou geen kwaad kunnen. Zouden we bij de Sint bestelde Lego - brandweer set nog kunnen aanpassen?

10 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...