donderdag 28 maart 2013

Flock give-away

Eerder vertelde ik al over mijn haat liefde verhouding met mijn snijplotter. Meestal gebruik ik hem om flockfolie uit te snijden. Flocken, dat is toch zo verslavend. Telkens ik iets geflocked heb denk ik, wat kan ik nog pimpen. Het fijne van de snijplotter is dat je vrij snel een tekening met veel detail heel mooi kan uitsnijden.En omdat het bijna Pasen is dacht ik, waarom doe ik niet eens een flock give-away. Dus heb je een projectje dat nog vraagt om een mooie flock, een kraamcadeautje waar nog een naam op mag, of staat er nog eentje op je pinterest bord dat wat te veel werk is met de hand. Laat me weten wat je graag zou uitgesneden hebben, en wie weet, komt dat binnenkort wel je richting uit.

Zondag avond laat ik een van mijn piepkuikens een gelukkige kiezen.

11 opmerkingen:

 1. Ik vind al uw flockskes ontzettend knap....maar ik zou het nog toffer vinden ls ge mij mijne plotter ne keer wilde uitleggen....want ik snap ni veel van mijn machien!

  Maar in afwachting van mijn ' werkend' machien, wil ik natuurlijk graag meedingen naar zo ne schone flock van uw hand...:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is inderdaad wel een beetje zoeken voor je de juiste instellingen vindt. Ik heb geen ervaring met de Silhouette maar ik wil er gerust is naar kijken. Met twee ziet ge meer dan alleen he.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat zou heel lief zijn!
   Weet ge...ik krijg heel het machin wel ingesteld....zelfs en eenvoudig ontwerp lukt al, maar....hij wilt ni snijden?

   Verwijderen
 3. Ik ben ook grote fan van uw flockskes :-) (en andere maaksels), dus ik doe mee hoor!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh ja, ik heb hier nog haaientricot liggen en wou daar eigenlijk een T-shirt uit maken en ze dan pimpen met "shark" om het iets ouder te doen lijken ... dus als ik een kansje maak, graag ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik doe graag mee en ben fan van 'papercutting' en dan vooral de sprookjes! Ik sneed er zelf al eens ééntje uit, maar uitgeplot zou het wel gemakkelijker zijn natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ja papercutting is super.
   Leuk idee, ga is toch ook eens proberen.

   Veel succes!

   Verwijderen
 6. Wat mooi, jouw flocksels! En via "de blogmadammen" heb ik er een leuke blog bij ontdekt! Ik doe heel graag mee aan je give-away! Mijn zus haar kindje wordt op 5 mei gedoopt en ik had haar graag een gepersonaliseerd dekentje gegeven. Alleen ontzie ik het mij een beetje om de naam uit te snijden wegens nogal lang: Julie-Alix . Dus kan ik nu alleen maar hopen dat ik je give-away win hé ;-). Groetjes en tot blogs!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk, ik volg jou blog ook al een tijdje via google reader, maar nog niet "officieel". Dat is bij deze ook in orde gemaakt.
  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mijn zoontje doet binnenkort zijn grootwordenfeest en het thema is giraffen. Zo'n geflockte giraf op een effen shirt zou het perfecte kado zijn, natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Waw, heel erg mooi! De ene flock is de ander nog niet hé... ;-) Ikzelf beval begin juli en zie heel erg graag patroontjes met uiltjes die op een tak van een boompje zitten! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...