zondag 10 maart 2013

Charlie meets the monkeys

Onlangs was ik in de stoffenwinkel opzoek naar een stofjes voor een kraamcadeautje. Toen kwam dit leuke apenstofje tegen. En wat erger was, ze hadden het zelfs in verschillende kleuren. Ik ging niets anders meenemen dan ik nodig had, maar het is al zo moeilijk om leuke jongensstoffen te vinden. Wanneer ik tussen de couponnekes ook nog een effen bruine tricot vond was het beslist, een perfecte cominatie voor een Charlie.
Ik bestelde het digitale patroon en een dag later zat het in mijn mailbox. Tijdens de middagdutjes van m'n zonen had ik de kans om alles mooi uit te knippen en voor te bereiden. Op het einde van een Schote Stikt avondje ging ik naar huis met een afgewerkte Charlie. En wat een voldoening ...


Patroon: Charlie
Stof: Stoffenverkoop KapellenMaar 's morgens wou onze "een beetje zieke" Nand de aapjes niet aan doen. Met wat overredingskracht van de mama wou hij dan toch even passen. En toen, ... mochten ze niet meer uit natuurlijk.Dan maar vlug wat foto's proberen trekken. Hoewel onze kleine kleuter een beetje ziekjes was zat er nog genoeg leven in om het mama moeilijk te maken om foto's te trekken. Gelukkig heeft ons toestel een "sport" modus waar je nog vrij scherpe foto's mee kunt trekken van een op de trampoline huppelend kind.
En voor ge denkt, allé die foto's vallen toch nog mee, dat zijn de beste uit een reeks van 150 foto's, lang leve het digitale fototoestel.

3 opmerkingen:

  1. So cute! My two year old would love it! I am your newest follower. http://olga-kidapproved.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Waw, wat een mooie Charlie. Heb je de buitenkant van de kraag ook in effen bruine tricot gemaakt? Ik heb gele giraffentricot gekocht en twijfel nog over de combinatie.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dank je wel! De kraag is inderdaad volledig uit effen tricot. Ik combineer een drukke print graag met een effen stof omdat dat het geheel minder druk maakt.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...