dinsdag 6 augustus 2013

Wat een verwennerij ...

Tijdens de verjaardagsweek was onze Nand niet de enige die werd verwend.

Kijk wat ik in mijn brievenbus vond:


De stofjes die ik won bij Khadetjes

Met nog wat extra knoopjes bij en een restje tricot (voor een stukje t-shirt of een voorkant van een onderhemdje stond er op haar kaartje)
Dat onderhemdje, vond ik een goed idee. En al werkte de dikkere tricot die ik gebruikte voor het boordje niet zo goed mee, toch vind ik het een heel mooi "marcelleke" geworden. Als ik nog eens veel zin heb zal ik er misschien een nieuw bandje aanzetten.

Dank je wel Sarah, ik ben er erg blij mee!En dan nog een ander super pakketje. Dat kreeg ik van Elke van Curl Up

Wat een verrassing! 

Het begon heel grappig, ik mailde haar om te zeggen dat ze mijn give-away gewonnen had. Bleek dat niet zo te zijn...

Dan vroeg ik haar toch maar haar gegevens op te sturen, want zoals wij hier zeggen "iemand blij maken met een dode mus", dat doen we niet.

Toen stelde ze voor om er een swap van te maken. Een swapje, nog toffer. Ik stuurde haar een paar stukjes stof en wat flockjes, en kreeg een super de luxe verrassings pakketje terug. Het leek wel mijn verjaardag, zo leuk! Super mooie stofjes, een stukje Petit Pan toille cirée, flockjes, naalden, knoopjes en buttons.

En ikke met mijn klein swap pakketje... Ik ga nog eens denken, ik weet nog niet wat of wanneer. Maar Elke, je mag nog iets verwachten hoor. In ieder geval nog eens super bedankt! 6 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...