vrijdag 2 augustus 2013

Nands verjaardagsweek: zijn kamertje

Het kamertje van Arend liet ik al eerder zien. Nu is het de beurt aan die van onze Nand.

Deze kamer is niet in het thema van zijn geboortekaartje. We gingen hier voor een "bos" kamer


Eerst de 3D beelden:
En dan ook de fotokes, met een beetje uitleg:* De strepen schilderde ik zelf op de muur, de donkere kleur van onze vroegere slaapkamer werd gehouden en aangevuld met groene en blauwe strepen.
* Bed en kast van Ikea. De oorspronkelijk rode paneeltjes lakte ik in dezelfde kleur als de blauwe strepen (hetzelfde potteke verf gebruikte ook voor de accenten in Arend zijn kamer, kwestie van mijn literke goed te gebruiken)
* De schommelstoel is ondertussen verhuisd naar Arend zijn kamer, en wordt nu gebruikt om zijn flesje in te geven. In de plaats wil ik nog een zitzakboomkussen maken.


* De kast word ook gebruikt als uitschuifbaar bed voor kleine Nand* Een boom op de muur is misschien niet het meest orginele idee (toch voor mensen met een pinterest account), maar ik vind hem nog steeds erg geslaagd. De stam en takken zelf werden geschilderd, de blaadjes en uiltjes werden met de snijplotter uit scrapbook papier geneden en opgeplakt.


* Als decoratie maakte ik een collage van drie bosdiertjes met geschilderd krantenpapier.


* En deze haakjes vond ik perfect bij de kleuren en het thema passen. Ze werden tegen de zijkant van de kast bevestigd.

Morgen sluiten wij Nands verjaardagsweek af met een familiefeestje. Dan laat ik jullie zijn feestoutfit zien, en wordt de winnaar van de give-away bekend gemaakt. Meedoen kan dus nog steeds tot morgen middag.

8 opmerkingen:

 1. Opnieuw zo'n leuk kamertje! Tof gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tot in de puntjes verzorgd! Leuke 'bos-kamer'!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. Wij hebben hier ookeen boom-kamer.......alleen beslaat die een veel grotere oppervlakte ( ook een deel van't plafond) en stempelde ik de blaadjes met een op maat geknipt schuursponsje...maar jouw boom is veel mooier!
   :)

   Verwijderen
 4. Jij bent gezegend met een hoop creativiteit!! Hier ook een 'behangboom' zelf gemaakt. Niet origineel? Toch wel hoor! Die behangbomen die je zo kan kopen (van 200 euro!) zijn alles behalve origineel!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...