dinsdag 2 september 2014

ABC Giveaway, dag 2

Zoveel leuke ideeën voor de letter A!
Aan het einde van de reeks kies ik wie welke letter opgestuurd krijgt.

Tijd voor het de letter van vandaag!

De letter B

 de B,

van boekentas, braambessen, balon, bomma, boot, baracuda, basgitaar, bal en bij ons natuurlijk ook van brandweerman

Kan ik jou blij maken met deze letter? Laat dan hieronder weten waarvoor de B voor jou staat.

24 opmerkingen:

 1. De B beginletter van Ben en Bart , onze twee zonen (al volwassen) maar ook van Bas , onze kleinzoon ( 6 jaar, begonnen met zijn grote schoolcarrière) met zijn fratsen en gekke uitspraken, een knuffelbeer ook....ideeen genoeg dus .
  Groetjes, Viviane

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De B van Bas, mijn babyzoontje. Ondanks de vele tegenslagen tijdens de zwangerschap kwam hij in mei kerngezond op deze wereld.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super, dat is dubbel genieten dan! Nog eens proficiat, het blijft toch een wonder.

   Verwijderen
 3. De B om in de voering van een tas te verwerken voor de Bomma!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De B van Bart natuurlijk, de Husband! Hij bouwt een nieuwe school en deze zou zijn toekomstig bureau zeker knn opfleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dé B van Bianca! Mijn naam om in te lijsten in een lijstje voor op mijn naaikamer

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De B van beppe, wat mijn moeder is van mijn dochters :-) Ik zou er iets voor haar mee kunnen maken. Doe dus graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De B van B&B uit B!
  Zo worden we altijd genoemd door onze familie! Dat krijg je als beide namen met een B beginnen en de woonplaats ook nog eens!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wij krijgen een Baby, en de letter B komt dan goed van pas!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De B van Bieke mijn beste vriendin en de b van mijn allerliefste bomma. Zie haar graag. Hoop dat ze nog lang bij ons mag zijn zodat ze nog veel met onze kapoen kan doen. Helaas ontbreekt het me aan tijd om haar vaak te bezoeken en daar voel ik me soms slecht over.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Veel te schoon om het ergens in te naaien, ik zou het gewoon gebruiken voor in te kaderen voor de babykamer.. De b van baby -die er bijna aankomt- maar ook de letter b die voorkomt in de naam van de baby..

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ook deze letter is leuk maar ik geef de andere een kansje.Ik wacht op de volgende letter in de hoop dat het een C is ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. B van beterschap, waar ik op hoop wat betreft mijn gezondheid, maar bovenal de B van blijdschap, omdat ik word omringd door zoveel liefde van mijn gezinnetje, elke dag opnieuw!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. B van Bogaerts. Dat is mijn familienaam 😁

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wel roze, maar toch 'n B voor Bram, mijn zoontje. Stoere mannen houden toch ook van roze, nietwaar? Helemaal als de stoere man pas 1 is geworden... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. "Bèèh, dat lust ik niet", is een veel gehoorde zin hier. Misschien kan ik er een beloningszakje (ook nog eens met een B) van maken, waar ze dan iets uit mogen nemen als ze iets proeven/eten wat ze niet kennen/lusten...

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik wil wel meedoen, gewoon simpelweg omdat ik zelf Barbara heet :-) zou schoon passen in een kadertje? Nog liever zou ik een R of een S winnen, de eerste letters van mijn twee dochtertjes: Sia en Rosanne... Dus als die lettrés nog komen, waag ik daar liever m'n kans als hier :-) alles voor de kiddies he :-) wel een prachtig stofje zeg! Wat zou jij zoal doen met zo'n heel alfabet? Echt als alfabetposter of zo voor op de kinderkamer? Of iets

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sorry, deed hier heel raar, dus post was weg... Alleszins wilde ik verdergaan: of iets voor school? Ik ben gewoon wel benieuwd wat je ermee zou doen... ':-) alleszins gelukkige verjaardag en bedankt voor de leuke give-away!

   Verwijderen
  2. Ik zou er een vlaggenlijn mee maken, gewoon inkaderen, of een babycadeautje personalliseren. Zo veel leuke ideeën en ik krijg er van jullie elke dag nog meer!

   Verwijderen
 17. De B van onze zoon Bavo natuurlijk ! Zou ik kunnen gebruiken ofwel om in te kaderen en in zijn kamer te hangen ofwel om een nieuwe notenleertas van te maken met dit als voorpaneel.
  'n vrolijk groetje,
  sneksniltje

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...