zaterdag 4 januari 2014

Over meters en cadeau's

Eerder schreef ik al over de meters die voor mij onder de kerstboom lagen. Maar deze keer gaat het over de cadeautjes voor meters. Onze zonen zijn namelijk allebei gezegend met een pracht van een meter (en natturlijk ook een super peter).
En ook al is een nieuwjaarsbrief het enige wat echt telt. Het is toch leuker wanneer je deze samen met een cadeautje kan afgeven.

Nu had ik enkele weken geleden bij een van de meters opgevangen dat ze in haar handtas twee envelopjes vol met klantenkaarten had zitten. Dat feit combineerde ik met mijn pinterest bord en tadaaa: deze tutorial deed het plaatje kloppen. Je kan er maar liefst 38 kaarten in organiseren.


Mapje voor klantenkaarten

Patroon: deze tutorial
Stoffen: Pieke Wieke


Omdat ik toch aan het snijden was en zeker was dat de andere meter (georganiseerd als deze is) ook wel blij te maken zou zijn met dit cadeautje, maakte ik er meteen 3. Wat bandwerk van tijd tot tijd is wel eens fijn. Ik hoor u al denken drie? Er zijn maar twee meters, en als u goed kijkt zijn op de foto's ook twee verschillende versies te zien. Dat klopt. Want bandwerk gecombineerd met feestdagen en deadlines is geen ideale combinatie voor mij. Dus nummer één rolde onder mijn machine uit enkele uren voor me moesten vertrekken naar het familiefeest. En ook nummer twee was nipt op tijd klaar. En nummer drie? Dat is een cadeautje voor mezelf, zonder deadline en bij gevolg natuurlijk nog niet klaar.

Hmm, echte goede voornemens heb ik niet gemaakt. Maar het plan is wel in 2014 iets meer organisatie in mijn leven te brengen.

19 opmerkingen:

 1. da's echt wel een leuk hebbeding, ga ik toch eens zoeken op je pinterest en pinnen bij mij!
  mooi gemaakt...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super !!! Ik ben fan. Komt ook op mijn to-sew lijstje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die meters zijn wel lucky-ones hoor!! ;)
  Mooie stofjes ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi! Als ik doorklik bij de bronvermelding van de stoffen dan kom ik op een stukje van je fb terecht waar vermeld staat dat de stoffen te koop zijn. Ga je dit ook online doen? Ik heb zelf geen fb dus kan ik niet verder doorklikken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hoor, binnenkort kan je ze ook online kopen. Of nu al na afspraak in het winkeltje of tijdens de workshops en naaiavondjes. Al deze stofjes zijn 8€ per meter.

   Verwijderen
 5. heel mooie, dat ga ik ook is proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg mooi. Ik hou ook van de stofjes die je gebruikte.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel. De stofjes komen uit mijn eigen winkeltje :)

   Verwijderen
 7. Oh, hier ben ik al even naar op zoek. Bedankt voor de link naar de tuto, meteen gepind! Mooi gedaan, trouwens, leuke combinatie van stoffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Reacties
  1. Dat waren ze zeker, en dan vergat ik het leukste nog te schrijven. Onze Nand vulde de versie voor zijn meter volledig met handgestempelde kaartjes. Zo lief!

   Verwijderen
 9. super handig. echt een leuk cadeau. Maar zal wel wat werk geweest zijn denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo leuk! En inderdaad hele mooie stofjes. Wil ook al lang zo een kaartenmapje maken, maar ben bang dat mijn logisch inzicht me in de steek gaat laten :). De jouwe zijn in elk geval super!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Een ideaal cadeautje ! Groot gelijk heb je om jezelf ook even te voorzien !

  BeantwoordenVerwijderen
 12. haha supermooi en geen deadline voor eigen versie, dat zou bij mij ook zijn ;)
  en ik wacht vol ongeduld op uw online shopje!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ziet er een superhandig ding uit!!! Ik heb hem meteen gepind ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...