woensdag 3 juli 2013

Stoffenverkoop Max Bloch


In mijn mailbox vond ik een mail over de stoffenverkoop dit weekend van Max Bloch in Sint-Pieters-Leeuw.

Is er iemand al eens geweest, en zo ja is het de rit naar Brussel waard?

Of waag ik het gewoon en rijd ik eens naar daar. Misschien zin om mee te gaan?

Laat maar weten!

15 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Dan ga ik misschien toch wel eens kijken...

   Verwijderen
  3. Ik ben er al een paar keer geweest en ja, voor mij is het ook een hele rit vanuit het Hageland. Maar als ik daar ben, laat ik mij volledig gaan. Het moet immers de rit waard zijn, hé! Leuke, vrolijke katoentjes sleur ik meestal als eerste naar de snijtafels. Je vindt er voor zo'n € 6,95, € 7,95 en € 8,95 de meter. Het zijn stofjes die ik ook al bij 'Les tissus du chien vert' heb zien liggen, maar dan voor € 10,95/m! Vorige keer bracht ik ook een heerlijk Chinees stofje mee (soort blinkende kimonostof) voor maar € 5,95/m! Je vindt er natuurlijk ook (peper-) dure, exclusieve stoffen, maar daar blijf ik af. Hun aanbod is heel uitgebreid en gevarieerd. Ik bracht ook al mantelstof mee voor een leuke winterse tas. Verder vind je er ook heel lichte stofjes tussen de € 3 à € 5, canvas (ook canvas die aan de kanten afgewerkt is, ideaal voor strandstoelen), tricot ... Afijn, ik ga er graag eens langs. Ze zijn er heel vriendelijke en behulpzaam. O ja, ze verkopen er ook fournituren.

   Verwijderen
 2. oh daar zou ik ook wel naartoe willen :)
  Van waar ben jij eigenlijk? ik van Schelle (A'pen)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kom van Ekeren (noord Antwerpen), maar als ik naar daar rijd kom ik toch bijna voorbij Schelle. Dan kunnen we misschien iets afspreken. Momenteel heb ik nog beide dagen, maar ik moet even bij mijn wederhelft checken.

   Als er nog mensen mee willen, ik heb nog plaats in de auto hoor.

   Verwijderen
  2. super :)
   stuur je me een mailtje als je weet wanneer je gaat? reginaryckewaert(at)hotmail.com
   normaal gezien maakt het niet uit wanneer voor mij, de wederhelft hier moet het maar goed vinden hihi

   Verwijderen
 3. Oh leuk om dit te lezen! Kende Max Bloch nog niet... Bedankt voor de tip! Kan goed zijn dat ik zondag dan eens ga binnen springen, woon er niet zo ver van... Als jullie al op zaterdag zouden gaan, laten jullie iets weten hoe het geweest is? :) Groetjes, Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey hey, daar wil ik misschien ook wel eens gaan neuzen :)
  Bart wordt in november peter van een meisje en ik heb al vanalles in mijn hoofd dat ik voor dat wondertje wil gaan maken. Daar vind ik vast leuke stofjes :)
  Laat maar weten wanneer je zou gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waarschijnlijk wordt het zaterdag. Jorg ging nog eens even checken of zijn plannen op zondag kunnen. Ik laat iets weten.

   Verwijderen
 5. Het is zeker de moeite om eens te gaan! Vanuit het Antwerpse rij je over de Brusselse ring en neemt afrit Sint-Pieters-Leeuw, sla rechtsaf. Rij Ikea voorbij en rij verder over de grote baan. Na een tijdje heb je links McDonalds en een Shell station. Net voorbij de lichten zie je op de linkerkant een groot bord met oranje vierkant erop. Rij daarin! Het ziet er een beetje raar uit, je komt op een beetje vreemd terrein terecht. Parkeer op de parking en ga naar het gebouw met trapje ervoor. En daar is het! Het is echt wel de moeite om eens te gaan, maar je moet wel geduldig zijn. Tijdens de fabrieksverkoop is het altijd razend druk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik heb daar vorig jaar ook enkele leuke stofjes gekocht, is zeker de moeite om te gaan. al moet je idd wel wat geduld hebben :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. particulieren kunnen er elke woensdagnamiddag en de eerste 2 zaterdagen van de maand ook terecht. (en je kan betalen met de bankkaart)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...