dinsdag 23 april 2013

Kids Clothes Week: Vikings in een Kaptrui


Mijn eerste afgewerkte stuk voor de Kids Clothes Week is een kaptrui volgens het patroon van Stof voor durf et zelvers. Een fijn patroon, snel klaar, en heel duidelijk uitgelegd. Ik zette er nog wel een buidelzak op, want die komt van pas met zo een snotterend neuzeke in huis.
Er zullen hier zeker nog van die truikes vanonder mijn machien rollen.
Met de mooie vikingenstof van Bora maakte ik ook een t-shirt, maar ik kreeg nog niet de kans om de zoon (die een beetje ziekjes is) er mee op de foto te zetten.

Patroon: Kaptrui, Stof voor durf het zelvers
Stof: gekleurde tricot, stoffenspektakel
Vikingen tricot: Bora10 opmerkingen:

 1. Knap gedaan, dat is hier ook een favoriet modelletje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Knap....ik zal blij zijn als ik dat ook kan maken!
  :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben er zeker van dat gij dat al kunt. Ge moet het alleen maar doen! (Al helpt een overlock wel)

   Verwijderen
 3. heel leuk!
  heb je toevallig een tuto of tips voor de zak?
  vorige keer heb ik een geprobeerd, maar ben er supergefrustreerd mee opgehouden. 't is dan maar een trui zonder zak geworden :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed idee, bij de volgende trui zal ik foto's maken een er een tuto van maken. Want zo een zak, dat is echt niet zo moeilijk.

   Verwijderen
 4. Net via via je blog ontdekt! En ik zie dat je nog niet zo lang geleden gestart bent... Wel goed bezig! Ik ben benieuwd naar meer!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hé leuk, ik heb deze week ook nog maar net je blog ontdekt. Leuk te horen dat ik goed bezig ben van iemand die ook heel goed bezig is ;)

   Verwijderen
 5. Knap en wat een afwerking.
  Dit is iets voor mijn zoontje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoe maak je die touwtjes in de kap uit dezelfde stof? Ik ben ook bezig met een kaptrui en wil er ook een touwtje in hetzelfde kleur als de binnenkant van de kap...ik probeerde het...maar ik krijg zo een smal strookje niet meer omgedraaid...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoe maak je die touwtjes in de kap uit dezelfde stof? Ik ben ook bezig met een kaptrui en wil er ook een touwtje in hetzelfde kleur als de binnenkant van de kap...ik probeerde het...maar ik krijg zo een smal strookje niet meer omgedraaid...

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...