maandag 3 maart 2014

Later wordt hij astronaut ...

Als je Nand vraagt wat hij later worden wil antwoord hij consequent: "Eerst astronaut, dan papa en dan brandweerman!" Op gebied van cariere planning kan dat tellen.
Waarom hij dan astronaut wil worden? "Ik wil aan de marsmannetjes vragen wat ze eten." Je moet een doel hebben in je leven, nietwaar.

Met de meest foute paraplu ooit, maar met carnaval moet dat kunnen.

Dus toen ik Nand vroeg wat hij met carnaval wilde zijn, antwoorde hij eerst astronaut. Eerlijk gezegd zag ik dat niet zo zitten. Mijn creativiteit liet me even in de steek. Tijd voor mama tactiek dus. Ik maakte voor zijn vriendje een brandweerjas als verjaardagscadeau. En vroeg dan tactisch, wil jij er ook een voor met carnaval? Gelukkig antwoorde hij: Jaaaa, maar ook een broek he mama!

En zo maakte ik dus nog een brandweerjas, met broek natuurlijk. Zoon gelukkig en mama gelukkig. Al hoop stiekem toch dat onze kleinste brandweerman ook niet zijn eigen exemplaar zal eisen. Want zwarte stof, jongens wat een hel is dat om daar mee te naaien.

Brandweermannen moeten goed ontbijten, daar worden ze sterk van!In volle actie, er kwam net een noodoproep binnen. De school staat in brand!

Mee in de stoet, zonder riem.

Natuurlijk hoorde er ook nog een riem bij, maar deze ging ergens midden in de actie verloren.

8 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...