maandag 30 december 2013

Over kerstkaartjes en een HAPPY jaar

Elk jaar opnieuw krijg ik de kriebels als de kerst periode er aan komt. Goede kriebels want ik hou wel van de kerst sfeer. Maar ook slechte kriebels. En die beginnen meestal wanneer ik het eerste kerstkaartje in de bus krijg.

Want eigenlijk heb ik zo een haat-liefde verhouding met kerstkaartjes. Langs de en de kant maak ik er net zoals haar een soort erezaak van om zelfgemaakte kaartjes te sturen. Maar langs de andere kant zorgt dit voor een jaarlijks terugkerende stress. Ook bij mijn man. Elk jaar laat hij mij beloven dat ik eind november de kerstkaartjes klaar zal hebben. Ik hoef u waarschijnlijk niet te vertellen dat dat nog nooit is gelukt. Dus ook niet dit jaar.

Toch is het mij deze keer gelukt om ze voor kerst klaar te hebben. Toch had ik deze keer een veiligheid ingebouwd. Geen kerst kaartjes, nee, nieuwjaarskaartjes. Dat geeft nog een weekje speling nietwaar.

Do more of what makes you HAPPY!
Ik nam nog eens mijn nieuwe ondertussen vertrouwde speelgoedje boven. En kroop achter mijn computer voor een eenvoudig ontwerp, waar ik me toch in zou kunnen vinden.

Nu is 2013 een jaar geweest waarin ik enorm veel heb geleerd. Er is een hele nieuwe wereld voor mij opengegaan. Ik heb stappen gezet waarvan ik nooit had gedacht dat ik ze zou durven zetten. Ik heb het geluk dagelijks bezig te kunnen zijn met dingen waarvan ik blij van wordt. Maar wat ik nog het meeste geleerd heb dit jaar is dat het leven echt te kort is om dingen te doen die je niet graag doet.

Voor mij was 2013 echt een happy jaar, 
en dat wens ik nu ook aan julle:
 een HAPPY 2014!

Happy New Year


En gelukkig zijn ligt vooral in kleine dingen, dingen die je zelf in de hand hebt. Vandaar stuurde ik met onze nieuwjaarskaartjes een reminder mee, in de vorm van een button.

Heb jij ook zo een reminder nodig? Ik heb er nog twee over. Dus de eerste twee die mij een mailtje sturen krijgen er eentje in de bus.

22 opmerkingen:

 1. Schoontjes! En mooie kleuren, dus ik heb mijn mailkans gewaagd. Ze moeten maar zo tof niet zijn hé :-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schitterend idee... Lol, en herkenbaar ;)
  Jagen we elkaar anders op volgend jaar?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat vind ik nu is een goed idee zeg. Anders spreken we af, de gene die eerst zijn kerstkaartjes af heeft (allemaal en niet valsspelen ;) ) krijgt van de andere een "secret santa" cadeautje onder de kerstboom.

   Verwijderen
  2. - slik, ge zijt een harde tante - deal!

   Verwijderen
  3. wedden, dat ik voor jullie klaar zal zijn :p

   Verwijderen
 3. Damn, ik ben de derde... Jammer! ;-)
  Ik wens jou en je gezinnetje ook alle goeds toe voor 2014 !!
  Dat alles mag verlopen zoals je graag wilt !!
  Tot volgende week x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo'n toffe !!! Laat 2014 voor jou minstens even happy zijn !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi ! 2014 begint lekker vrolijk met zo een batchke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik vind het een heel mooie gedachte, niet alleen eentje om tegen elkaar te zeggen bij nieuwjaar maar eigenlijk elke dag! maak er een mooi nieuw jaar van! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb je durven mailen....en ben dus nu happy!! Thanks!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. mooi! en so true, we zouden allemaal meer moeten doen van wat we graag doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik vind die bangelijke, jij kan nog al amai

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Voor jou ook een heel happy 2014 toegewenst!! x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Verdorie, al18 opmerkingen voor mij. Te laat dus! Maar ik wil toch laten weten dat ik ze super vind! Ik wens je een prachtig onvergeetelijk 2014 !

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...