woensdag 22 januari 2014

Het begon met een chocomelk ...

Toen ik bij Ilse het berichtje las over de blogmeet was het snel beslist, ik ga mee.
Wat we juist gingen doen of wie er mee zou gaan, dat liet ik op me af komen. We kregen verschillende mails met hele uitleg en een lijst van wie mee ging. Maar door de drukke week ervoor had ik niet veel tijd om alles nog door te nemen.
Dus besloot ik maar om me gewoon te laten onderdompelen in de dag. En fijn dat dat was, eens gewoon alles op je laten afkomen, zonder zelf te moeten plannen.


We kwamen samen in het super gezellige Viggo's waar ik genoot van de allermooiste en eigenlijk ook lekkerste warme chocomelk die ik ooit gedronken heb. Iedereen kwam toe en het bleek meteen dat het een gezellige dag zou worden. Zo veel fijne mensen, die allemaal eenzelfde passie delen: naaien. Dat kon niet mis gaan.

In de voormiddag bezochten we een Afrikaans stoffenwinkeltje, de Stunt (die spijtig genoeg gesloten was) Moens modestoffen en Madame Tirette. Bij die laatste deden we ook een stoffenswap.

de swap

de buit, 
bedankt aan iedereen die mijn stofjes adopteerde 
en aan de vorige eigenaars van de stofjes hierboven, ik doe mijn best om met elk stuk iets moois te maken

Daarna trokken we naar een Indisch restaurant. Waar we bij het buffet onze bordjes volschepten. Het was heel lekker maar vraag me nu niet wat we juist gegeten hebben. Er werd aan tafel veel gebabbeld en zo kreeg ik de kans om een paar mensen nog wat beter te leren kennen.


Na het eten deden we een flinke wandeling over de Meir richting de Nationale straat. Daar splitsten we, de ene groep ging naar het mode museum de andere naar Julia's en Petit Pan. Om dan uiteindelijk de dag te eindigen met hetzelfde waar hij mee begon. Een warme chocomelk ...

Het was fijn om zo veel leuke nieuwe mensen te leren kennen. Ik heb er echt van genoten, en hoop er de volgende keer ook weer bij te kunnen zijn.

Willen jullie weten wie er allemaal bij was? Ga dan maar eens kijken op hun blogs:

13 opmerkingen:

 1. Oh wat heb ik spijt dat ik er niet bij kon zijn, het zag er supertof uit! :-) En hmmm die warme chocomelk ziet er lekker uit ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het was super gezellig! Ik ben benieuwd naar wat je gaan maken van al die stofjes, en natuurlijk vooral naar wat je gaat maken met hetgene dat je van mijn meegenomen hebt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn, ik wil dit jaar zeker ook een blogmeeting mee doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Amai dat zag er daar gezellig uit! Daar was ik nog graag bij geweest ;-). bedankt voor het leuke lijstje met blogs die ik nog niet kende ;-)
  www.leukewereld.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mag ik zo onvriendelijk zijn om u lijst met blogs over te nemen? ;) vond het ook fijn u te ontmoeten :) en mss wel tot snel want ik zou ook aansluiten bij de workshop bij lobje :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Doe maar, ik heb hem ook uit de mail gehaald. Oh tof, dan zien we elkaar zeker op de workshop.

   Verwijderen
 6. Volgende keer wil ik graag ook mee als er nog een plaatsje is... :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waarschijnlijk wel, en anders huren we de Brabandthal af he ;)

   Verwijderen
 7. Was zooo leuk!! Ik kijk al uit naar de volgende!
  Maar eerst ons naaiweekend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er leuk uit! Volgende keer wil ik er ook bij zijn ....

  BeantwoordenVerwijderen
 9. 't Was heel fijn, leuke mensen leren kennen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben super benieuwd wat je van de rode wol zal maken!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...