vrijdag 15 november 2013

Helpende handen gevraagd !

Dat er in blogland een land is met mensen met een warm hart, daar valt niet aan te twijfelen. De laatste tijd kan je er niet naast kijken, tombola's voor Syrië, inzamelacties voor de Philipijnen, de schoendozen actie ...
Stuk voor stuk fantastische initiatieven.

Maar we mogen niet vergeten dat er hier dicht bij ons ook mensen zijn die onze hulp kunnen gebruiken. Daarom twijfelde ik niet toen "Handmade with love" mij contacteerde om mee te werken aan hun nieuwe community.

Handmade with love


Op een zondagmiddag trok ik met haar naar Brussel naar de voorstelling van het project. We wisten niet goed waar we ons mochten verwachten, maar geloofden er in dat het gezellig zou worden.

En dat was het. We volgden een heuse workshop bij Les Midinettes, en maakten onze eigen "Snood" bij ons beter gekend als "cirkelsjaal". We snoepten van een overheerlijk taarten buffet. We leerden leuke nieuwe mensen kennen. En gingen naar huis met een leuke goodiebag.


Handemade wtih love "Snood"


Maar het belangrijkste was toch de toelichting over het "Handmade with love" project.

Nu kan ik een heel verhaal gaan schrijven wat dat project nu juist inhoud, maar waarom zou ik dat doen wanneer er zo een leuk filmpje over is gemaakt:Dus kort samengevat:

Zie jij het zitten om eens een project te helpen met jouw naai- haak- of breivaardigheden? Geef je dan hier op als Helpende Hand.

Maar anderzijds, heb jij een mooi project en kan je wat hulp gebruiken? Dien dan hier je  project in.

Je zal zien, de community is nog maar net gestart. En er zijn nog niet veel projecten ingediend. Maar dat zal niet lang zo blijven, dus grijp de kans om bij de eersten te zijn.

Als "Handmade with love" blogger zal ik jullie met veel plezier op de hoogte houden. Want ook dicht bij kan je met een klein beetje hulp de wereld een stukje mooier maken.10 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...